Services

Boetech is ontwikkelaar van een groot aantal stalinrichtingsystemen. Hieronder ziet u aantal van de gebieden in en rond de stal waar wij een oplossing voor u kunnen bieden.

WIE ZIJN WIJ?

Boetech Automation BV is een allround zuivelinstallatiebedrijf en Boetech Meps International BV is een productfabrikant die zich richt op de melkveehouderij.

Boetech werd opgericht in 1997, geïnspireerd op het eerste prototype van de Lely Astronaut melkrobot. We bieden innovatieve, efficiënte en betrouwbare producten van hoge kwaliteit die waarde toevoegen aan uw automatische melksysteem. We werken samen met (internationale) melkveehouders om duurzame en kosteneffectieve producten te maken die voldoen aan onze bedrijfsdoelen. Het succes van het bedrijf was en is gebaseerd op efficiëntie en maatwerk.

Bijna iedereen die bij Boetech werkt, heeft een agrarische achtergrond en werkervaring. Wij begrijpen de boer en dit leidt tot praktische producten en oplossingen. Door deze ervaring en de vele soorten systemen, kunnen we onszelf specialisten noemen in robotmelksystemen en apparatuur voor melkveehouderij.

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD INSTALLATEUR VAN DE LELY MELKROBOTSYSTEMEN

Wij zijn gecertificeerd installateur van de Lely Melkrobotsystemen in de Benelux. Onze activiteiten verrichten wij in nauwe samenwerking met, en vaak in opdracht van het Lely Center in uw regio.

Omdat wij het belangrijk vinden om behalve nieuwe producten ook vernieuwing in bestaande producten te kunnen ontwikkelen, beschikken wij over een eigen machinepark en deskundig personeel. Deze afdeling is gevestigd in Almere. Problemen uit de praktijk worden binnen deze afdeling tot bruikbare oplossingen teruggebracht.

WERKWIJZE

  • Boetech Automatisering BV wordt meestal door het Lely Center ( in uw regio) gevraagd om een melkrobot te installeren, verplaatsen of modificeren. Ook kan er een vraag komen om het melksysteem aan te passen, bijvoorbeeld door installatie van een voorkoeler.
  • Boetech Automatisering BV neemt contact op met de melkveehouder
  • Offerte vindt plaats
  • Werkzaamheden kunnen beginnen

Uiteraard zal uw Lely center aanspreekpunt voor u blijven. Na uitvoering kunt u uiteraard bij Boetech Automatisering BV terecht met uw vragen over de geinstalleerde zaken.

Neem nu contact met ons op

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?
Scroll naar top