NIEUWS

Een tijdelijke wachtruimte creëren was nog nooit zo makkelijk

temporary waiting area for cows

<<  NIEUWSOVERZICHT

Een automatisch hek zorgt ervoor dat de boer in een handomdraai een tijdelijke wachtruimte creëert, zodat hij zijn aandacht over de koeien kan verdelen. Het is dé oplossing om sneller en efficiënter te werken en tevens de optimale balans te vinden tussen het zorgdragen voor de bangere koeien in de stal en het zo min mogelijk onderbreken van het koeverkeer richting de melkrobot.

Het hek gaat automatisch open wanneer het aantal koeien de melkrobot is binnengelopen. Het aantal koeien wat naar binnen mag, kan via het touchscreen van de robot worden ingevoerd. De controle van deze hekken is geïntegreerd in de X-link software van de melkrobot. De bediening gaat via een button op het hek of door middel van een afstandsbediening. De afstandsbediening is optioneel, maar wordt wel aanbevolen.

Het automatisch hek is zo ontworpen dat het snel en makkelijk te installeren is.

Er zijn twee typen Automatische hekken beschikbaar:

  • Automatisch hek tot 3 meter hoogte
  • Automatisch hek tot 5 meter hoogte

Boetech offers a complete array of innovative stall design systems for areas in and around your barn.

Founded in 1997, Boetech was inspired by the first prototype of the Lely Astronaut milking robot. We are a young, dynamic company that provides top-quality, innovative, reliable products designed to enhance automatic milking andbarn equipment systems. Thanks to active collaboration with our community of dairy farmers, we can anticipate needs more quickly, and offer highly efficient, customizable options. As a longtime LELY partner, you can count on Boetech’s expertise across both robotic milking systems and dairy farming equipment.

de_DE